Finanspolitiske målinger

En tidligere kollega på en større bestand mæglerfirma forvirret altid “skatte” med “fysisk”. Juni 30, ville han taler om den “fysiske afslutning”. Bare en mental block for en intelligent mand. Finanspolitiske year-end adskiller sig for selskaber med de fleste ender juni 30, mens andre bruger 31 December. Finanspolitisk er fancy jargon for “Vis mig pengene”.
Målinger konnoterer optrædener mænd varsel. Ultimo skattemæssige målinger få opmærksomhed fra begge køn. En ven minder mig, “Du ikke kan spore du måler ikke”. Mange marked watchers måle aktiemarkeder ydeevne ved at spore Dow Jones Industrial Average. Så bare hvad er Dow Jones Industrial Average?
Dow Jones Industrial Average
Da Charles Dow, journalist, udtænkt sin indeks for værdipapirer, var de fleste investorer bond købere. Obligationer forudsat forudsigelig ejerskab med specifikke rentebetaling (“bankeseddelen”) og en lovede afkast af dine penge (princippet) på en bestemt dato (løbetid). Kun et par investorer ønskede bestande; for de fleste var lagrene for risikabelt.
Tror du har problemer med at følge aktiekurserne? I 1884 læse investorer diagrammer med priser op 1/4 point, ned 1/8th punkt. Alle syntes temmelig forvirrende (helt ærligt, det er ikke meget anderledes i dag med aviser udskrivning decimal stock-lukkepriser.
På juli 3 1884 offentliggjort Charles Dow et gennemsnit på førende amerikanske lagre til at gøre det lettere for investorer. Jernbanen bestande og Western Union (af indlysende årsager) var på listen. Jernbaner blev rygraden i nye økonomiske kræfter spores i den amerikanske økonomi.
* Nogle anerkendte navne: New York Central
* Union Pacific
* Chicago & nordvestlige
Som tiden skred frem, på listen ændres, og stadig ændringer. Teoretisk, Dow Jones Industrial Average repræsenterer en bred vifte af industrien i USA. Dow omfatter ikke længere jernbaner eller hjælpeprogrammer; de er separate gennemsnit. Transport og Utility gennemsnit er proxies eller “ledende indikatorer” for økonomien. Man fortæller os om flytning af produktet; den anden energi bruges til at producere den.
I dag er Dow Jones Industrial Average en liste over 30 aktier. Når et indeks har et par aktier, prisen på et par nedslag gennemsnittet. Det forvrænger ofte indeks prissætning. For eksempel i løbet af 2005, General Motors stock (GM) i stå og spruttede.
* GM 2005 ydeevne bestand pris januar 3, 2005: $40.30
* Bestand pris December 30, 2005: $19.42
* Bestand pris tab procentdel: 48%
* Nuværende udbytte: $2,00
* Årets udbytte: 10,30% (dette kaldes en “udbytte rally”)
Wilshire 5000 gennemsnit
Dow Jones Industrial Average får anerkendelsen, men Wilshire 5000 fortæller dig mere. Nemlig noget anledning, vil nyheder stationer ikke give Wilshire 5000 gennemsnittene. Det forlyder her:.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.