Hvordan sælgere bliver betalt på Ebay?

EN SÆLGERS DASH FOR KONTANTER
EBay anses i dag, at være en af de mest lukrative auktion sites tilgængelige på internettet.
Dog sælger på eBay er ikke så let, og den første ting en sælger skal gøre er at finde måder på hvordan han eller hun vil få udbetalt, når varen er solgt. Og så her er de forskellige måder, hvor en sælger kan udbetales:
1. PayPal
PayPal er den mest almindelige og praktisk måde at sende og modtage penge baseret på en eBay-transaktion. Her, sendes betalingen for den solgte vare direkte til sælgeren ved hjælp en etablerede bankkonto eller et kreditkort.
2. personlig Check eller kasserer ‘s Check
Sælgere kan vælge denne form for valgmulighed. Ulempen ved hjælp af denne form for betalingsmetode er imidlertid, at sælgeren har stadig til at vente på en række bankdage før checken bliver fjernet.
3. kreditkort
Sælgerne skal have en købmand konto være i stand til at modtage betalinger fra sine købere via kreditkort. Dette gælder kun, hvis køber betaler direkte til sælger. Hvis køber stadig ønsker at bruge kreditkort, men ønsker en mere sikker transaktion, kan han eller hun vælge for at betale sælgeren via PayPal med brug af kreditkort.
4. banken til bankoverførsler
I denne form for betaling, kan sælgeren betales gennem en bank til bank transaktion. Her vil køber overføre penge fra hans eller hendes bankkonto til sælgerens bankkonto.
5. postanvisninger/bud løn
Dette er en af de anbefalede betalingsmetoder af eBay. Dette anses for sikker fordi sælgeren eller køberen kan opspore postadressen på den pågældende person.
6. spærrede
Dette er kraftigt antydet for dyre vareposteringer. Escrow service garanterer fuld beskyttelse, mens transaktionen ikke er endnu afsluttet. Gennem denne service har sælgeren til at vente til bekræftelse at køberen havde modtaget produktet før det har modtaget betaling.
Men, sælgere og købere bør tage ekstra forholdsregler med hensyn til escrow services. Der er en masse falske spærrede tjenester lurer på eBay disse dage. Det er bedst at tjekke hvis escrow service blev godkendt af eBay.
8. kontant
Sælgere på eBay kan modtage betalinger via kontant. Men dette er en højrisiko aktivitet og giver ingen garanterede beskyttelse.
8. instant Cash bankoverførsler som western Union og Money Gram
Sælgere kan vælge denne form for betalingsmetode. Men de skal holde i sindet eBay er kraftigt mod denne tilstand af betaling og at insistere på dette at køberen kan føre til suspension eller opsigelse af konto.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.