Sådan bruges en realkreditberegner

En realkreditberegner kan hjælpe dig med at få en idé om størrelsen af dine månedlige betalinger. Du bliver nødt til at kende værdien af dit hjem, dets nuværende værdi, forskudsbetaling og egenkapital. Egenkapital er forskellen i boligens værdi og det beløb, du skylder. Udbetalingen kan indtastes i dollars eller som en procentdel af din købspris. En realkreditberegner kan bruges til at estimere dine månedlige betalinger og det beløb, du skal betale hver måned.
Rentesats

En realkreditbetalingsberegner kan bruges til at beregne dine månedlige betalinger og renter. Indtast lånets størrelse og den løbetid, du ønsker at låne (op til 30 år). Realkreditberegneren beregner den gennemsnitlige rente for din valgte låneperiode. Angiv udbetalingsbeløbet i dollars eller procentdele af den samlede købspris. Denne lommeregner giver dig mulighed for at sammenligne forskellige lånemuligheder og beregne dine månedlige betalinger.
Långiver sigt

En realkreditberegner viser dig de resterende måneder til at betale realkreditlånet. De fleste realkreditlån har en løbetid på 30 dage til en måned afhængigt af långiveren. For at undgå renter kan du forlænge løbetiden ved at foretage ekstra månedlige betalinger for at reducere lånebalancen. For at estimere værdien af dit hjem over tid kan du bruge en realkreditberegner. Hvis du er nødt til det, kan dine lånevilkår normalt ændres senere.
Depositum betaling

En udbetalingsberegner er et godt værktøj for dem, der ønsker at købe et hus, men ikke har kontanter til at betale en udbetaling. Indtast ejendomsprisen, udbetalingen og PMI. For at beregne en månedlig betaling deler lommeregneren købsprisen og udbetalingsprocenten. Lukkeomkostningerne kan også indtastes. Disse udgør typisk mellem to og fem procent af boligens pris.
Betalingsbeløb

Realkreditbetalingsberegneren kan bruges til at beregne dine månedlige betalinger og hjælpe dig med at sammenligne muligheder. For at beregne den månedlige realkreditbetaling bruger lommeregneren lånebeløbet og renten til at beregne lånebeløbet. Den månedlige betaling vil også tage højde for årlige skatter og forsikringer. Udbetalingsbeløbet kan indtastes i dollars eller procentdel af købsprisen. Lommeregneren beregner den gennemsnitlige rente for udtrykket. Lommeregneren giver dig mulighed for at sammenligne forskellige betalingsbeløb og bestemme, hvilken der er mest overkommelig for din månedlige økonomi.
Ekstra betalinger

Ekstra betalinger kan være en god mulighed for at spare penge på dit realkreditlån. Regnemaskiner, der beregner omkostningerne ved ekstra betalinger, kan hjælpe dig med at bestemme, hvor meget du ville være i stand til at spare i renter og tid i løbet af dit låns levetid. Regnemaskiner tager højde for dine ejendomsskatter, forsikring og renten og længden af tid, indtil du begynder at foretage betalinger. Du kan foretage ekstra betalinger hver anden måned eller en gang om året.